Maro/ReLANpro

ReLANpro Hoofdtelefoon

De beste Talen Lab hoofdtelefoon op de markt

Al meer dan 50 jaar is de mogelijkheid om te spreken en daarbij te luisteren naar je eigen stem de essentie van elk talenpracticum. Alleen met een hoofdtelefoon van hoge kwaliteit is dit te garanderen.

  • ReLANpro hoofdtelefoons gaan aanmerkelijk langer mee en zijn daarom op de lange termijn een betere investering dan andere hoofdtelefoons
  • Ze kunnen gemakkelijk ‘plug & play’ worden gebruikt op elke beschikbare USB poort met perfecte audio kwaliteit.
  • De hoofdtelefoons kunnen aan het begin van de les worden uitgereikt en later weer worden ingenomen
  • Bij vervanging van uw computers kunt u de hoofdtelefoons gewoon blijven gebruiken op uw nieuwe hardware
  • newDe nieuwe mini-jack kabel maakt uw headset geschikt voor iPhone en iPad

 

Functies en voordelen

klik op de onderwerpen voor meer info

State-of-the-Art geluidskwaliteit

Onze ReLANpro hoofdtelefoons hebben alleen voordelen. Wellicht is niet iedereen bekend met het feit dat hedendaagse computers niet echt goed geluid opnemen in perfecte kwaliteit. Het probleem is vaak de inferieure geluidskaart. Om dit te omzeilen kunt u het beste onze ReLANpro hoofdtelefoon gebruiken. De USB geluidskaart compenseert het gebrek aan professionele geluidskwaliteit om CD kwaliteit opname en afspelen mogelijk te maken.

Directionele microfoon en oren volledig bedekt

Om optimaal van het talenpracticum gebruik te kunnen maken moet het omgevingsgeluid worden weggenomen. Het is daarom noodzakelijk dat een hoofdtelefoon de oren helemaal bedekt.

Perfecte pasvorm en flexibel

Hoofdtelefoons moeten goed aansluiten op het hoofd en dienen daarom flexibel te zijn. Daarnaast moet ook de microfoon direct voor de mond van de student geplaatst kunnen worden. Op die manier kunnen studenten zachter praten zonder medestudenten te storen en toch in hoge kwaliteit hun spraak opnemen. Als de opname wordt afgespeeld kunnen ze luisteren naar hun eigen stem, die kraakhelder is opgenomen, en deze vergelijken met de voorbeeld opnamen.

Volumecontrole door de docent

Het is beter als studenten het volume van de hoofdtelefoon niet zelf kunnen regelen om niet alleen te kunnen garanderen dat de student de docent goed kan horen, maar ook dat de opname in constante kwaliteit plaatsvindt.

Controle over microfoon door docent

Ook de aanwezigheid van een aan/uit schakelaar voor de microfoon is sterk af te raden. Studenten zijn al zenuwachtig genoeg bij een mondeling examen en het per ongeluk uitschakelen van de microfoon is dan absoluut ongewenst. Wij zijn van mening dat een professionele hoofdtelefoon in het onderwijs geen aan/uit schakelaar voor de microfoon mag hebben.

Kabel aan hoofdtelefoon te ontkoppelen

De juiste lengte van de USB kabel aan de hoofdtelefoon is zeer belangrijk. Studenten moeten niet beperkt worden in hun bewegingsvrijheid door een te kort snoer. Mocht de student onverwacht op moeten staan, dan moet de kabel lang genoeg zijn zonder dat deze wordt uitgetrokken.

De kabels van onze hoofdtelefoons zijn desondanks gemakkelijk te vervangen.
    

mini-jacknewDe nieuwe mini-jack kabel maakt uw headset geschikt voor iPhone en iPad. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Betrouwbaar en nagenoeg onverwoestbaar

ReLANpro hoofdtelefoons zijn zeer betrouwbaar. Voor taaldocenten is het essentieel dat de hoofdtelefoons altijd operationeel zijn. Goedkopere hoofdtelefoons die constant haperen zorgen niet alleen voor frustratie, maar zorgen voor onnodig oponthoud en tijdverlies. Met steeds minder tijd per student is dit natuurlijk onacceptabel. Professionele hoofdtelefoons zijn daarom absoluut noodzakelijk om de lestijd die de docent ter beschikking staat optimaal te benutten. Door het gebruik van Teflon kunnen de ReLANpro hoofdtelefoons ook tegen een stootje of val van een tafel.
Neem voor meer informatie contact met ons op.


Contact

Maro BV
A ReLANpro Company
Bronsstraat 5
6031 TS Nederweert
Tel: 0495-544244