Maro/ReLANpro

ReLANpro DSVD klassikaal

DSVD: Dat Spreekt Vanzelf Digitaal klassikaal

DSV is een bewezen spreekmethode voor Nederlands als Tweede Taal (NT2). Gefinancierd en uitgegeven door Maro/ReLANpro De eerste versie is ontwikkeld i.s.m. het Nationaal expertisecentrum Leerplanontwikkeling SLO en gecertificeerde docenten NT2.

Dat Spreekt Vanzelf is zeer succesvol ingezet bij eerdere instroom van nieuwkomers. Nu bieden nieuwe technieken nieuwe mogelijkheden. De inhoud is volledig aangepast aan deze tijd terwijl de kracht van de methode is gebleven.

Geen talenpracticum meer noodzakelijk

De nieuwste versie van Dat Spreekt Vanzelf Digitaal is bereikbaar via een Cloud Server. De software van ReLANpro Bring Your Own Language Lab (BYOLL) maakt tal van devices/apparaten geschikt als taalstudie recorder waarbij de teksten en plaatjes van de cursistenboeken zijn opgenomen. Dat maakt zelfs de aanschaf van boeken overbodig!

Doelgroep

Dat Spreekt Vanzelf Digitaal is bedoeld voor iedereen die de Nederlandse Taal wil leren verstaan en spreken en bestaat uit 3 delen:

  • Deel 1 bevat 16 spreeklessen van elk 90 minuten voor beginners (A1-A2) die toewerken naar het inburgeringsexamen
  • Deel 2 bevat 15 spreeklessen van elk 90 minuten voor half gevorderden(A2-B1) die toewerken naar het staatsexamen NT2 niveau I
  • Deel 3 bevat 15 spreeklessen van elk 90 minuten voor gevorderden (B2-C1) die toewerken naar het staatsexamen NT2 niveau II

Klassikaal gebruik van het materiaal met de abonnement versie

De docentenhandleiding geeft een uitgebreide instructie hoe je DSV Digitaal klassikaal kunt inzetten. Bovendien kan men met een abonnement versie individuele antwoorden van cursisten beoordelen en mondelinge feedback geven.

DSVD Klassikaal bestaat uit:

  • Een gepersonaliseerde Cloud server inclusief de content van Dat Spreekt Vanzelf Digitaal
  • 1 x docentenhandleiding
  • 1 x ReLANpro BYOLL docenten software waarmee de antwoorden van cursisten kunnen worden beluistert en waarmee u ook feedback aan de cursist kunt geven.
Vraag prijsinformatie op

Docentenhandleiding

Voor docenten is een docentenhandleiding beschikbaar.

Meer info over de cursusinhoud

Contact

Voor meer info: mail dvds@relanpro.nl of bel  0495-544244.

 

Demo versie

Voor een demo versie, download ReLANpro in de Appstore en klik onderaan in de App op de demo knop, kies Dat Spreekt Vanzelf Digitaal en bekijk, beluister de diverse oefeningen. Uiteraard kunt u hierbij ook inspreken en terugluisteren.Contact

Maro BV
A ReLANpro Company
Bronsstraat 5
6031 TS Nederweert
Tel: 0495-544244