Maro/ReLANpro

ReLANpro BYOLL

BYOLL: Bring Your Own Language Lab.

Gratis demonstratie voor iedere school/universiteit

Wilt u meer weten over ReLANpro BYOLL vraag dan een gratis demonstratie op locatie aan. Wij komen kosteloos bij u op school/universiteit om “live” ReLANpro BYOLL te demonstreren.
BYOLL demonstratie aanvragen

Fluency: Spreken, terugluisteren en vergelijken

Spreekvaardigheid is vaak lastig te oefenen in de klas. Je kunt maar één leerling/student tegelijkertijd de beurt geven en dan moet er ook nog “publiekelijk” gesproken worden. Met ReLANpro BYOLL kunnen alle leerlingen/ studenten altijd en overal spreken en terugluisteren op hun eigen Smartphone, Tablet, Laptop of Computer. Thuis, op school/Universiteit of waar dan ook.
Zij horen zelf hun fouten en verbeteren al doende.

Accuracy: Docenten feedback op elk gewenst moment

Bovendien kunt u als docent de antwoorden beluisteren en exact op ieder moment de gewenste feedback inspreken. (Direct na de fout).De docent kan heel eenvoudig, naast alle bestaande content direct zijn eigen stem-, scherm- of webcamopname naar de leerlingen/studenten versturen.

Bring Your Own Language Lab (BYOLL)

Bespaar als school/universiteit op dure hardware en ICT beheer. ReLANpro BYOLL draait op de meeste apparaten van leerlingen/studenten. Zij installeren de gratis App op hun smartphone of tablet vanuit de App stores. Via de ReLANpro Cloud Server kunnen zij de software downloaden op hun PC, Laptop, Chromebook of MacBook.

Een talenpracticum zonder technische problemen.

Werkt altijd en overal waar een internetverbinding is. Bovendien ook nog eens “Hufterproof” omdat leerlingen/studenten zorgvuldig zijn met hun eigen device,

Unieke stem invoegfunctie

Met de GAP functie kan een student/leerling op elk gewenst moment elk willekeurig audio- of videobestand onderbreken, de zin naspreken/vertalen of vragen van de docent beantwoorden. Zij voegen hun eigen stem in, luisteren terug en vergelijken zichzelf met de native speaker.

Meerwaarde zonder meerwerk

De GAP functie stelt docenten in staat om praktisch zonder voorbereidingstijd direct actuele audio- of videofragmenten, inclusief hun gesproken instructie, aan studenten/leerlingen aan te bieden. Die gaan vervolgens direct aan de slag.

 Activerende en motiverende didactiek

De spreek- en luistervaardigheid gaat met sprongen vooruit, Studenten/leerlingen produceren zelf vertalingen of ondertitelen filmfragmenten. Niet alleen leuk om te doen maar vooral leerzaam.

Bookmarks bij alle spreekmomenten.

Als docent zie je direct waar gesproken is. Luister en corrigeer. Ook uw correctie wordt automatisch voorzien van een bookmark. De student/leerling kan zo met één klik direct uw commentaar beluisteren.

Demonstratie op locatie

Wij komen graag voor een kosteloze demonstratie op locatie langs om in een uurtje
tijd in de praktijk te laten zien hoe effectief en eenvoudig ReLANpro BYOLL werkt. Bel 0495-544244 of gebruik het contactformulier.Contact

Maro BV
A ReLANpro Company
Bronsstraat 5
6031 TS Nederweert
Tel: 0495-544244