Kostenbesparing wie wil dat nou niet!

Als u geïnteresseerd bent in het trainen van spreekvaardigheid innovatie en kostenbesparing, dan moet u ons zeker op de NOT 2013 bezoeken. Wij staan u van 22 tot 26 januari op stand D.010 in hal 9 van de jaarbeurs te Utrecht graag te woord.

ReLANpro Cloud Learning biedt leerlingen de mogelijkheid om op een leuke manier voortdurend daadwerkelijk te spreken in de doeltaal.

Bovendien worden hun stemmen altijd opgenomen zodat ze zichzelf later terug kunnen luisteren. Alleen als je zelf zwijgt kun je luisteren en leren van jezelf.

Taaldocenten weten hoe lastig het is om het onderdeel spreekvaardigheid in de klas te oefenen. Wij lossen dat probleem op. Hoe dat uitpakt kunnen wij u tijdens de NOT in de praktijk goed laten zien.

De voordelen van innovaties als ‘Cloud learning’, ‘Gamification’, ‘Flipped Class Learning’ en ‘Bring Your Own Device’ komen bij ReLANpro volledig tot hun recht en dat scheelt enorm in de kosten. Daarom ook onze ondertitel; spreekvaardigheid voor de prijs van een boek.

Terugverdien effect:

Onlangs hebben we de eerste klant mogen registreren die daadwerkelijk de licentieprijs van €20 op de boekenlijst van de leerlingen heeft opgenomen! Zij vertelde mij dat ze een aantal boeken die gericht zijn op spreekvaardigheid van de diverse moderne vreemde talen hebben weggelaten. Dus niet alleen de school bespaart enorm op PC lokalen en ICT servicekosten, maar ook de ouders kunnen besparen op de studiekosten.

Armand Bronzwaer